Iedere woensdag serveren wij voor slechts 15,- Euro per persoon een wisselend hoofdgerecht met een dessert. Op deze pagina laten we zien welke weekhappen we de komende weken serveren. De hele buurt is welkom!
Je kunt komen genieten van de buurthap tussen 17:30 en 19:30 uur.
Reserveren voor de buurthap kan alleen via onze site.
Wij vragen een een aanbetaling van 10,- Euro. Tot 24 uur van tevoren kan er geannuleerd worden en storten wij de aanbetaling terug.
Dieetwensen of allergieën dienen van tevoren gemeld te worden.
WOENSDAG 3 APRIL – MINUTE STEAK
Minute steak met Lyonnais aardappelen, verse groenten en pepersaus
Dessert: Dame Blanche
WOENSDAG 10 APRIL – MIXED GRILL SPIES
Mixed grill spies van rundersteak, varkenshaas en kipfilet. Met frietjes en koolsla
Dessert: Rode vruchtenkwarktaart met slagroom
WOENSDAG 17 APRIL – KIPPENDIJENSATÉ
Kippendijensaté met friet, atjar, kroepoek, salade en satésaus
Dessert: Sinaasappelmousse en slagroom
WOENSDAG 24 APRIL – AMERICAN STYLE BROODJE HAMBURGER
American style broodje hamburger met gekruide aardappelwedges en een frisse salade
Dessert: New York cheesecake
WOENSDAG 1 MEI – BOEUF BOURGUIGNON
Boeuf bourguignon stoof met aardappelpuree en groenten
Dessert: Warme wafel met vanille-ijs
WOENSDAG 8 MEI – KIPSATÉ
Kipsaté met kroepoek, salade en friet
Dessert: Vlaflip
WOENSDAG 15 MEI – ZALMFILET
Zalmfilet met verse groenten, aardappel krieltjes en witte wijn saus
Dessert: Chocolade brownie met vanille-ijs
WOENSDAG 22 MEI – SCHNITZEL
Schnitzel met gebakken aardappeltjes en verse groente
Dessert: Chocolademousse met slagroom
WOENSDAG 29 MEI – BEEF RENDANG
Beef rendang, haricots verts en rijst
Dessert: Warme appeltaart met slagroom
WOENSDAG 5 JUNI – KIP FAJITAS
Kip fajitas met frisse salade en aardappelwedges en tomatensalsa
Dessert: IJscoupe met slagroom
WOENSDAG 12 JUNI – RUCOLASTAMPPOT
Rucolastamppot met gehaktbrood en jus
Dessert: Yoghurtijs met roodfruitcompote en crumble
WOENSDAG 19 JUNI – BAMI KIPSATÉ
Bami met kipsaté, seroendeng, ei en komkommerzoetzuur
Dessert: Cheesecake
WOENSDAG 26 JUNI
Hongaarse Goulash met sperziebonen en rijst
Dessert: Cookie Crumble ijs met warme chocoladesaus