Eten en drinken

Eten en drinken bij halfweg

Halfweg heeft een veelzijdige menukaart met voor elk wat wils. Van eenvoudig eten aan de bar of op ons verwarmde terras, tot uitgebreid dineren met groepen tot 100 personen. De menukaart kunt u via de onderstaande button downloaden als pdf.

Lunchen bij Halfweg

Met ons heerlijke zonnige terras kan een lunchkaart natuurlijk niet ontbreken. De lunchkaart kunt u via de onderstaande button downloaden als pdf.

Let op: wijzigingen voorbehouden, de lunchkaart kan per dag iets afwijken.

Dineren met groepen

Halfweg biedt de mogelijkheid om met grotere groepen te dineren. Speciaal daarvoor is er een groepsmenu samengesteld. Dit menu bevat de meest populaire gerechten van de menukaart. Zo is er altijd een vlees, vis of vegetarische optie. Dit groepsmenu kan worden gehanteerd voor groepen vanaf 10 tot 70 personen. Het groepsmenu kunt u via de onderstaande button downloaden als pdf.

Let op: wijzigingen voorbehouden, het groepenmenu kan per dag iets afwijken.

Iets drinken bij halfweg

Aan onze gezellige bar, bij mooi weer op ons terras, als er iets te vieren is of gewoon omdat het kan. Bij Halfweg kun je voor elke gelegenheid en op elk moment van de dag terecht voor de perfecte cappuccino, verschillende bieren van de tap of op fles en wijnen die met zorg zijn geselecteerd.

Gezellig borrelen

Borrelen met groepen dient, ook voor uw eigen gemak, van te voren bij ons bekend te zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier op deze website.