Thema avonden

Ook dit jaar organiseren wij bij Halfweg weer met veel plezier een groot aantal culinaire thema avonden.

De avonden bestaan uit een vijfgangen diner met bijpassende wijnen of, in sommige gevallen, bieren. Daarnaast proberen wij iedere editie weer ludieke acties te verzinnen die bij het onderwerp passen en de avond extra bijzonder maken. Op die manier proberen wij onze gasten echt de beleving van het thema te laten ervaren. 

De kosten voor deze maandelijkse thema avonden zijn €74,50 per persoon.

Polaroid Halfweg Thema Avonden

Wij vragen een aanbetaling van 30,-.
Annuleren of aantal personen wijzigen uiterlijk 24 uur van te voren.

Op de dag van de thema avond kan het aantal personen niet meer aangepast worden. Wij houden dan het opgegeven aantal personen aan. De specifieke dranken en gerechten zijn ingekocht en voorbereid. Onze thema avond is vrijwel altijd uitverkocht, voor de gereserveerde plaatsen hebben wij aan andere gasten nee moeten verkopen.

Logo-Halfweg-Eten-en-Drinken-B-1200px-V01

Op deze pagina en op onze social media laten we onze nieuwe thema’s zien. Volg ons om als eerste op de hoogte te zijn!

Reserveren thema avondEN

Door populariteit en beperkte plaatsen zijn de avonden snel vol gereserveerd. Wij raden daarom ook aan op tijd in te schrijven voor deze avonden. Blijf op de hoogte van onze gezellige avonden door deze pagina en de Sociale Media in de gaten te houden.

Heb je dieetwensen? Meld het vooraf en wij houden er rekening mee. Op de avond zelf is het erg lastig om aanpassingen te doen op het menu.

Wij controleren (telefonisch) jouw reservering voorafgaand aan de avond. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat alles klopt.

Wanneer je interesse hebt in één van onze thema’s kan je bellen naar Halfweg Eten en Drinken of een mail sturen via de pagina Contact. Wanneer je vragen hebt over de thema avonden kan je ook op de pagina contact het formulier invullen.